WORLD IS MINE pres.: SunCity XXL Festival 2021/06/26

Kedves Fesztiválozók! Amint arról már Ti is értesülhettetek, az idei nyáron fesztiválok nélkül maradunk – ami persze a Balaton-part legjobban várt megmozdulását is érinti. Az elmúlt napokban folyamatosan azon dolgoztunk partnereinkkel, hogy egy igazán jó jövő évi dátumot tudjunk megvalósítani, ami, most már büszkén jelenthetjük ki: sikerült!? ➤ A SunCity XXL 2021 #ÚJ_DÁTUMA: 2021.06.26. Amennyiben az új dátum nem felelne meg valakinek, úgy természetesen a belépőt teljes egészében vissza fogjuk utalni, a pontos részleteket az alábbiakban olvashatjátok: ➟ A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra. ➟ A megváltott belépőjegyek átruházhatóak. Akik jegyüket az új időpontban megrendezésre kerülő SunCity XXL Fesztiválon váltanák be, azoknak további teendőjük nincsen.

Azoknak, akik a fenti opciók mellett is jegyük visszaváltása mellett döntenek, a megváltott belépőjegyek árát visszafizetjük. Visszaváltási szándékotokat az email címen lehet jelezni Augusztus 23-ig. Az e-mail tárgy rovatába minden esetben írjátok bele: “WIM Fesztivál – SunCity”.

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása! A jövő évi fesztivállal kapcsolatban az új fellépőket, jegyinfókat hamarosan újra elkezdjük kihirdetni! Elképesztően várjuk már a jövő nyarat, addig is viszont bízunk benne, hogy egészségben, biztonságban töltitek az időt – hozzon bármit is a következő időszak! A jövő évi részletekkel ebben a Facebook eseményben érkezünk majd! – A WORLD IS MINE és a SunCity csapata – Fievent.com | Contacto | Privacy | Terms