Verbena Felanitx 25 agost: La Raíz, Buhos, Dinamo i Auxili, España, viernes, 25. agosto 2017

El dia 25 d'agost actuació de La Raiz Auxili, Buhos i els mallorquins Dinamo. La Raiz actuarà en exclusiva com a únic concert d'enguany a Mallorca.

El grup de La Raiz aterrarà a Mallorca el mes d'agost durant la gira "La Hoguera de los Continentes" realitzant concerts a llatinoamèrica i Europa. El conjunt té un estil de fusió rock i rap amb influències del reggae i l'ska i amb una base electrònica.

L'actuació de La Raiz combinarà amb el pop-rock dels catalans Buhos, el reggae dels també catalans Auxili i el latin ska dels mallorquins Dinamo.

Després dels bons resultats en les verbenes de l'any passat, enguany donem una passa més contractant grups que despunten i oferint un ventall d'actuacions, apostant per un concert de pagament. El concert tindrà un preu d'entrada anticipada de 15€ i amb un preu especial de 10€ per els residents.

Les entrades ja són disponibles a través d'Internet (https://www.ticketea.com/entradas-concierto-verbenes-de-felanitx-sant-agusti-2017/ )i en breus també les podreu comprar físicament.

viernes, 25. agosto 2017, España, Verbena Felanitx 25 agost: La Raíz, Buhos, Dinamo i Auxili

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no