20. agosto 2017 - 18:00 hasta 23:59

Error! Fest 2017 a les Festes de Gràcia, España, domingo, 20. agosto 2017

Sabem que tots esteu esperant alguna notícia sobre si es podrà o no fer aquest event. Creieu-nos, nosaltres feiem el possible per accelerar-ho, però tots sabem que el cas era i és molt delicat. Com alguns sabeu, organització de festes ha cancel·lat o ha recomenat cancel·lar tots els actes nocturns de les Festes Majors de Gràcia. No obstant hi ha espai per a poder salvar les festes i reivindicar-nos així què em de seguir de peu.

El festival tal com estava enfocat queda cancel·lat. Òbviament han sigut causes majors i la decisió ha estat presa amb molta cura i sobretot, amb molta seguretat.
Però la Plaça Rovira no vol oblidar-se de les festes. Ningú té dret de treuren's aquesta celebració, i molt menys les ganes de sortir al carrer. Per tant, nosaltres ens reivindiquem organitzant un petit event per cridar ben fort que no ens poden parar, no tenim por.

Així doncs, DIUMENGE 20 a partir de les 18:00h de la tarda us esperem al mateix lloc per fer possible tota la feina invertida tant per part nostre com per l'enorme esforç de l'Associació de veïns de la plaça Rovira.
Tindrem la zona de segells discògrafics i artistes gràfics com haviem planejat. I en la part musical tenim la sort de comptar amb amics que volen ajudar a cridar ben fort:

18:00h Sergi Estella (blues-rock, organitzat per Blackcelona)
--
19:00h Gambardella (**** instrumental jazzrock)
20:00h Böira (rock instrumental)
21:00h DJ

És MOLT IMPORTANT que per agraïr tot aquest esforç i fer possible que l'any vinent es pugui celebrar com es mereix aquesta festa (i l'Error Fest) que CONSUMIU A LA BARRA DE LA PLAÇA. D'aquesta manera mostrem el suport necessari als veïns per a fer possible que tot segueixi endavant i ho poguem repetir.

Volem agraïr a totes les bandes que s'havien compromés a deixar-nos el coll torçat en aquesta edició: CRITTERS, Za!, Animic, KFN i als amics gallecs de GUERRERA que s'han quedat a un pas de pujar a l'avió. Moltes gràcies per la paciència aquestes últimes hores. I per la confiança i suport donats fins a l'últim moment.
Gràcies també a JAM Hostel Barcelona per entendre la situació i facilitar-nos les coses.

Teniu un comunicat oficial de la organització de la festa major aquí: http://www.festamajordegracia.cat/noticia/2017/08/18/la-festa-major-de-gr%C3%A0cia-nom%C3%A9s-mant%C3%A9-les-activitats-di%C3%BCrnes-i-de-car%C3%A0cter

domingo, 20. agosto 2017, España, Error! Fest 2017 a les Festes de Gràcia

Encuentra eventos más interesantes
Obtener recomendaciones de eventos en base a su gusto Facebook. ¡Consiguelo ahora!Muéstrame los eventos adecuados para míAhora no